Ventilation

Ventilation och köksfläkt

Precis som din bil behöver sin service och sitt underhåll, behöver också ditt hus det. I bilen är det oljan som får motorn att må bra. I huset är det luften som får fastigheten att må bra. Och för det krävs rena ventilationskanaler. 

För bilens underhåll får du inget stöd – det kan du dock få för fastigheten. Idag räknas ventilationsrengöring in bland de åtgärder som normalt sett berättigar till ROT-avdrag. Och du har mycket att vinna på att få fart på luftflödena. En bra cirkulation håller borta problem som fukt och mögel. Och en ventilation i balans kan också bidra till lägre energikostnader!
Vår specialitet är att lokalisera, mäta upp, rengöra och rådge om förbättringar av ventilationen. Våra insatser är enkla åtgärder som inte smutsar ned eller stökar till där hemma. Och resultatet får du kvitto på. Vi mäter både före och efter – och vi lämnar alltid goda råd kring vad du själv kan tänka på för att behålla en bra luft där hemma.
Ta steget du också till en frisk affär. Hör av dig och prata luft med oss!

Ventilationsrengöring från 2 100 kr*
Mot en fast avgift rensar vi överenskomna ventilationskanaler i din fastighet. Vi mäter ventilationssystemets flöden före och efter rensning och vi ger även råd och tips för eventuella förbättringar av ventilationen. Boka idag – betalar gör du enkelt och bekvämt mot faktura, efter utfört arbete. Beställ gärna via formuläret som du hittar på kontaktsidan.

* Nettokostnad efter ROT-avdrag. Montering/byte av rensluckor, spjäll, don, fläktar eller liknade ingår ej i priset (behövs normalt inte). Prisuppgiften är ett exempel, baserat på rensning av frånluftssystem och imkanal i villa (max 150 kvm). Vid rensning av både från- och tilluftssystem är nettokostnaden efter ROT-avdrag 3 600 kr inkl. moms. Vid beställning av lilla paketet, endast rensning av köksfläkt och imkanal, tillkommer resa 6,25 kr/km.

Servicepaket för BRF-föreningar
Fråga oss gärna om ventilationsrengöring för bostadsrättsföreningar. Vi kommer gärna på besök och presenterar oss.